1 Naposledy upravil: KFC netopýr (15.11.2024 17:46:52)

Téma: Moje zkušenost s Cyanotis

Zdravím všechny!
Koupil jsem v eshopu ten extrakt s obsahem 60% ecydsteron.Testoval jsem dva týdny. Užíval jsem jednu kapsli 600mg každý den někdy odpoledne  kolem třetí hodiny. Už druhý den jsem cítil dobrý pocit a hodně energie.
První týden jsem to dával v pohodě. Všechno bylo fajn, udělal jsem hodně práce. Taky dobré sebevědomí a motivace.
Od sedmého dne jsem raději začal den vynechávat. Bral už jsem jednu kapsli každý druhý den. Proč? Cítil jsem se přebuzený. Stačilo mi spát jen 4 hodiny denně. Ale co byl hlavní problém po sedmém dni užívání byl vysoký krevní tlak. Nevím jestli ten ecydsteron byl tím hlavním faktorem hypertenze. Každopádně je to silný nabuzovač. Doporučuji opatrnost s velikostí dávek. Zdá se že časté dávkování v těle kumuluje hladinu a ten účinek se může postupně zesilovat. Pak i ten vyšší krevní tlak. Má zde ještě nekdo podobnou zkušenost?

2 Naposledy upravil: Homo Alchemicus (15.11.2024 09:24:02)

Re: Moje zkušenost s Cyanotis

Děkuji za zpětnou vazbu. Moc si toho vážím, že zde píšete svoji zkušenost.
Škoda jen, že takových uživatelů není více, kteří by se s námi rádi podělili o své zkušenosti smile
V e-shopu je nyní nová možnost; slabší plněné kapsle 400mg Cyanotis arachnoidea (60% Beta Ecdysteron).
Jedna kapsle obsahuje 240mg Beta Ecdysteronu!

Pokud by někdo měl podobnou zkušenost s každodenní fytoterapií u silnějších kapslí 600mg, pak doporučuji tyto slabší kapsle 400mg.

Odkaz do e-shopu na slabší kapsle 400mg je zde: https://www.vinaturae.cz/eshop/kapsle/4 … 400mg.html

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz

3

Re: Moje zkušenost s Cyanotis

cus bus kluci cool
prodejci moc diky za tester. vyzkouseno smile

dostal jsem to v balicku na otestovani. jsem to doposud neznal tak by me nenapadlo si to objednat.
Za me dost dobry suplement na energii. s tim tlakem jak pisete problem nemam. jsem z toho mnohem vice nabuzenej, to jako jo, ale jinak necitim zadny problem. ale to jsem zkousel jenom tester, byly tam tri gramy prasku. rozdelil jsem to na sest davek a kazdy den rano si jednu zobnul.
Chodim cvicit a uplne jsem ted cejtil jak mam takovy prijemny tlak ve svalech. jako kdyby se nafukovaly cool

Po vyplate zkusim ty kapsle, nechce se mi jist ten prasek. chut je na me moc takova silna, palciva, citim to jeste ctvrt hodiny po polknuti na jazyku kdyz to malo zapiju. roll