Téma: Bolest kloubů a špatná pohyblivost
Jaké bylinky/přírodní látky byste mi doporučili na problémy s klouby? Hlavně koleny. Začaly mě poměrně dost bolet, hlavně po pohybu ale pak to přetrvává. Jsou i nějakou dobu ztuhlé a omezují mi pohyb.
Svobodná diskuse o životě, přírodě a rostlinách
... nejvyšší stvořil ze země léky a rozumný jimi nepohrdá (Sirach 38, v.4)
Jako host nevidíte celý obsah diskusního fóra a máte omezená oprávnění k některým funkcím. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Svobodná diskuse o životě, přírodě a rostlinách » Poruchy, nemoci a civilizační choroby (názory, zkušenosti, alternativní léčba) » Bolest kloubů a špatná pohyblivost
Stránky 1
Chcete-li přispívat, vidět celý obsah fóra a možnost hlasovat v anketách, je potřeba se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jaké bylinky/přírodní látky byste mi doporučili na problémy s klouby? Hlavně koleny. Začaly mě poměrně dost bolet, hlavně po pohybu ale pak to přetrvává. Jsou i nějakou dobu ztuhlé a omezují mi pohyb.
Kdybych měla jmenovat tak určitě látky které podporují zdravou chrupavku - kyselina hyaluronová, kolagen, glukosamin a chondroitin. Pokud byste vybíral nějakou kloubní výživu tak určitě aby obsahovala tyto látky. Sama mám dobru zkušenost s výživou Zlatý muflon. Je trochu dražší ale mám s ní velmi dobrou zkušenost. Co se týče složení tak obsahuje snad nejvíc látek na podporu kloubů.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, vidět celý obsah fóra a možnost hlasovat v anketách, je potřeba se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vytvořeno na PunBB pro ViNaturae Herbal Alchemy