Téma: kapsle asvaganda
dobry den, muzu vedet zda je extrakt laboratorne testovany na tezke kovy?
Svobodná diskuse o životě, přírodě a rostlinách
... nejvyšší stvořil ze země léky a rozumný jimi nepohrdá (Sirach 38, v.4)
Jako host nevidíte celý obsah diskusního fóra a máte omezená oprávnění k některým funkcím. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, vidět celý obsah fóra a možnost hlasovat v anketách, je potřeba se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrý den,
extrakt je zdravotně nezávadný, kontrolovaný, můžete být klidná.
Dobrý den. Chci se zeptat ohledně rostliny ashwagandha. Nemám s ní prakticky žádné zkušenosti a rád bych ji vyzkoušel. Je lepší ji užívat ve formě prášku nebo kapslí? Co jsem tak trochu četl na internetu, tak se spíše doporučují kapsle protože mají jasně dané dávkování a není pak potřeba nic řešit. A případně by mě zajímalo podle čeho se rozhodovat při výběru. Existují nějaké různé druhy nebo je prakticky jedno jakou koupím? Děkuji
Jak píšete, kapsle jsou lepší v tom dávkování. U ašvagandy je docela nebezpečné, pokud se to s ní přežene. Samozřejmě i ten poměr prášku se dá vychytat ale u kapslí je to jasné dané. Já beru tyhle kapsle - asva.cz. Vybírala jsem podle toho, že mají mít nejvíce procent withanolidů. To určuje sílu a účinnost. Chce to ale dodržovat to dávkování, buď 5 dnů užívat a o víkendu vysadit nebo se dá brát 3 měsíce v kuse a měsíc pauza. To už je pak na vás.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, vidět celý obsah fóra a možnost hlasovat v anketách, je potřeba se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vytvořeno na PunBB pro ViNaturae Herbal Alchemy