

Publikace o koření, která nadchne nejen milovníky kořeněných jídel. Kromě toho, že koření je hojně užívané v kuchyni, má také svoji tradici i v léčitelství. Obsahuje informace nejen o využití jednotlivých druhů v kuchyni, ale především o jejich léčivých účincích.
KOŘENÍ A JEHO LÉČIVÉ ÚČINKY
Prof. Ing. Pavel Valíček, DrSc.
Milovníci koření jistě ocení informace nejen o využití jednotlivých druhů v kuchyni, ale především o jejich léčivých účincích Kromě exotických druhů koření rostoucích v tropech a subtropech jsou v publikaci zahrnuty i některé z těch, které rostou u nás, včetně možnosti jejich pěstování. Pro využití klasického způsobu léčení je u rostlin původem z Asie uvedena i charakteristika z hlediska tradiční čínské medicíny.
Ukázku z knihy ve formátu PDF naleznete výše v záložce "PŘÍLOHY".
Váz., bar. obálka, ilustr., foto příloha, 136 stran.