1 Naposledy upravil: Webmaster (21.03.2024 13:03:58)

Téma: Dendrobium nobile extrakt - použití

Použití extraktu Dendrobium nobile:
Pokud nemáte vlastní návrh nebo doporučení, pak obecným pravidlem pro dávkování tohoto extraktu platí:
1 dávka = 1 zarovnaná mocca kávová lžička s extraktem. Pro intenzívnější účinek je možné užít  2 dávky najednou, například před zvýšenou fyzicku aktivitou, sportovním výkonem nebo při syndromu chronické únavy. Jako doplněk stravy pro "nakopnutí" lze užívat 1 dávku 1x denně ráno s  kávou.

Použití extraktu v plněných kapslích po 600mg:
Jako doplněk stravy 1 kapsle 1x denně ráno. Ve fytoterapii nebo v bodybuildingu lze užívat 2 kapsle v jedné dávce. Pak podle potřeby nebo protokolu 1x až 2x denně. Není vhodné užívat navečer, může narušit spánek a usínání.

Produkty s Dendrobium nobile můžete zakoupit zde: https://www.vinaturae.cz/eshop/vyhledav … dendrobium

Historie:
Dendrobium, nebo také Shi Hu v čínštině, je používán v tradiční bylinné medicíně v Číně již více než 1300 let. Existuje mnoho druhů Dendrobium (orchidejí), avšak mezi těmito druhy je v čínské medicíně Dendrobium nobile nejvíce používané s dalšími bylinami na potíže zažívacího traktu, k posílení činnosti ledvin a jater, při špatném vidění, obecně také ke zvýšení energetické hladiny organismu. Více o možnostech a použití v kombinaci s jinými bylinami v lékopisech TCM.

Dendrobium nobile a doplňky pro sport a cvičení:
Dendrobium nobile extrakt je součástí mnoha zahraničních komerčních dopňků speciální výživy pro sportovce. Velmi často jsou to i supplementy na podporu hubnutí, které Dendrobium nobile extrakt také obsahují. Dendrobium bývá velmi často součástí doplňků s obsahem Guarana extraktu a Citrus aurantium extraktu. Tyto kombinace extraktů vytváří nové modely přípravků na zvýšení energetické hladiny, na podporu hubnutí s efektem klidové termogeneze a stimulačním účinkem. Po zákazu suplementu DMAA (do té doby legální analog efedrinu) v kompozitech pro sportovce bývá právě DMAA nahrazovaný silným extraktem Dendrobium nobile.

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz